Praktiserend Engelen Expert (PEE)

Deze certificering is in 2009 het leven geroepen om een goed kwaliteitsniveau op het gebied van engelenwerk in Nederland te kunnen bieden. Voor zowel de therapeut die op zoek is naar goede informatie en technieken om mee te werken als de klant die op zoek is naar een gedegen therapeut.

Met engelen werken is mooi en heeft voor jezelf al zoveel voordelen. Daarnaast kan je er ook anderen mee helpen. Dit kan natuurlijk na het volgen van een van de cursussen al. Daarom zijn ze voor iedereen beschikbaar, maar wil je als therapeut laten zien dat je goed bezig bent dan kan dat ook.

Voor de basis Praktiserend Engelen Expert certificering doe je de volgende cursussen:

  • Engelen Basis Kennis
  • Manifesteren met Engelen
  • Engelen Kaart Reading
  • Helen met Engelen

Je vult ook een intentieverklaring in. Daarna krijg je via email de opdrachten gestuurd die je kan doen om je te certificeren tot Praktiserend Engelen Expert. Deze opdrachten worden doorgenomen en als ze aan de kwaliteitsnorm voldoen volgt de certificering. Dit betekent dat je op de therapeutenlijst vermeld kan worden.

 

Wil je je graag opgeven als Aspirant Praktiserend Engelen Expert?

Vul dan het volgende formulier in en dan ontvang je per mail de intentieverklaring.
Ik raad je aan deze aandachtig te lezen, in te vullen en per mail naar me terug te sturen.

De Engelen Basis Kennis is een workshop waarin je nader kennis maakt met de engelen en is bijzonder geschikt voor mensen die nog weinig met engelen of energiewerk gedaan hebben en daarom door iedereen en zonder voorkennis te volgen. Wanneer je iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is workshop echt iets voor jou.

119.00

Manifesteren kan een hele uitdaging zijn. Soms heb je goede plannen maar merk je dat er in de praktijk iets heel anders ontstaat. Dit komt omdat onze emoties recht tegenover onze wensen staan. Met Manifesteren met Engelen heb je alle kennis en techniek in huis om je wensen werkelijkheid te laten worden.

55.00

Helen met de Engelen is bijzonder en mooi om te doen. Je leert hoe je met de Aartsengelen heelt via de technieken die Annelies je leert. De video’s laten zien hoe dit te doen en waarom je ze zo toepast. De structuur van een heling wordt uitgelegd om zo de meest efficiënte heling te geven.

144.00

Een van de mooiste dingen om te doen is het doorgeven van de engelenberichten. De kaarten helpen je om de berichten gemakkelijk op te pakken en weer door te geven. Deze cursus leert je hoe jij een Engelen Kaart Reading geeft die door de Engelen beveiligd en goed opgebouwd is. Zo weet je zeker dat je ook echt met de Engelen praat en zuivere berichten uit het Licht doorgeeft.

144.00

Angelo - Spiritual Courses Online © 2021

website made by Victoria Gryson