De Wicca Eerste Graad is een groeipad waarmee je een enorme sprong vooruit maakt in je spiritualiteit. Verder kom je als mens volledig in je kracht te staan. Met deze cursus leer je onder andere werken met magie en krijg je veel praktische oefeningen. Je leert hoe je een talisman maakt en de magische toepassing van kruiden en veel meer…

175.00

Deze Wicca Tweede Jaargang is een vervolg op de Wicca Eerste Graad jaargang waarin je de basis geleerd hebt van de Wicca principes en magisch werk. In het tweede jaar is het gebruikelijk om een specialisatie te kiezen. Daarvoor krijg je van een aantal concepten een goede basis aangereikt waardoor je kan zien of het je interesse wekt om daarin verder te gaan en te specialiseren.

Dit jaar gaan we dieper in op het magische werk en verdiepen de oefeningen. In het eerste jaar heb je als het ware je spirituele spieren gekweekt zodat je er nu ook praktisch mee kan gaan werken.

199.00

Deze Wicca Derde Jaargang is een vervolg op de Wicca Tweede Graad jaargang waarin je jouw kennis van de Wicca en het magisch werk verdiept hebt. In dit jaar breng  je jouw kennis naar een nog hoger niveau met diepgaande mystieke onderwerpen en hun praktische toepassingen.

225.00

In de Wicca wordt door het jaar heen 8 keer stil gestaan bij de seizoensveranderingen. Dit worden de Jaarfeesten genoemd. Deze kan je alleen of met elkaar vieren. Het zijn momenten waarin je je bewust bent van de veranderende energieën en daar voor jezelf via een ritueel iets mee doet. Dat geldt ook voor de maanstanden die gevierd kunnen worden met een ritueel.

149.00

Angelo - Spiritual Courses Online © 2021

website made by Victoria Gryson