De essentie van mediteren is leven in het nu. Je concentreren op wat er nu is. Zonder af te dwalen naar wat is geweest of nog komen gaat. Je schakelt het denken uit en ervaart de ontspanning van het pure zijn. Leer in 21 dagen mediteren en ga stap voor stap naar diepe ontspanning!

77.00

Het Derde Oog lijkt een voortdurend mysterie te zijn, maar in deze cursus leer je precies wat het Derde Oog is. De spirituele anatomie van het Derde Oog wordt uitgelegd, welke blokkades er op het Derde Oog kunnen zijn en hoe die op te lossen. Verder zijn er video’s en een visualisatie, oefeningen en een chant. Duik in het mysterie en leer alles over het Derde Oog zodat jij bepaald hoe helderziend je bent.

77.00

Leer door Werken met Verlichte Meesters hoe je met vertrouwen de juiste Verlichte Meester aanroept om je te adviseren en te helpen. Zij zijn er om je te steunen bij o.a. je spirituele groei, manifesteren, bescherming, lastige gewoontes. Ook helpen ze bij het loslaten van verslavingen en je zieledoelen te vinden.

54.45

Chakra’s zijn energievortexen die ons lichaam met onze aura verbinden. Wanneer ze schoon, open en in balans zijn dan ondersteunen ze ons. Wanneer ze dat niet zijn veroorzaken ze allerlei soorten problemen die we dan ook direct ervaren. Deze cursus helpt je om grip te krijgen op je chakra’s en je goed te voelen en geaard te zijn. De symptomen van een ongebalanceerde chakra herkennen maakt het verschil waardoor je jouw leven op een positieve manier kan sturen.

47.00

Angelo - Spiritual Courses Online © 2021

website made by Victoria Gryson