Veel mensen kunnen de kaarten voor iedereen leggen en lezen maar voor zichzelf blijft er altijd twijfel en moeite. Door het overleg krijg je duidelijkheid over wat je wilt en kom je er ook achter hoe de engelen je kunnen helpen deze doelen te bereiken. Het is aan jou om iets met deze  adviezen en actiestappen te doen.

19.99

Engelen wenszegels worden al heel lang gebruikt, je kunt op deze manier je wensen veel duidelijker aan de engelen geven. Daardoor kunnen de engelen je dan ook veel beter helpen om je wensen werkelijkheid te laten worden. Dit is een gezellige workshop waarin je samen met de engelen op een simpele manier bezig bent.

49.99

De Engelen Basis Kennis is een workshop waarin je nader kennis maakt met de engelen en is bijzonder geschikt voor mensen die nog weinig met engelen of energiewerk gedaan hebben en daarom door iedereen en zonder voorkennis te volgen. Wanneer je iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is workshop echt iets voor jou.

119.00

Manifesteren kan een hele uitdaging zijn. Soms heb je goede plannen maar merk je dat er in de praktijk iets heel anders ontstaat. Dit komt omdat onze emoties recht tegenover onze wensen staan. Met Manifesteren met Engelen heb je alle kennis en techniek in huis om je wensen werkelijkheid te laten worden.

55.00

Helen met de Engelen is bijzonder en mooi om te doen. Je leert hoe je met de Aartsengelen heelt via de technieken die Annelies je leert. De video’s laten zien hoe dit te doen en waarom je ze zo toepast. De structuur van een heling wordt uitgelegd om zo de meest efficiënte heling te geven.

144.00

De Aquarius Angels zijn een groep helende Engelen onder leiding van Aartsengel Rafaël. Zij richten zich er speciaal op ons te helpen in de energie van het Nieuwe Gouden tijdperk te komen. Elk van deze 12 engelen geeft je  inzichten en heling voor jouw vragen en problemen.

49.99

Een van de mooiste dingen om te doen is het doorgeven van de engelenberichten. De kaarten helpen je om de berichten gemakkelijk op te pakken en weer door te geven. Deze cursus leert je hoe jij een Engelen Kaart Reading geeft die door de Engelen beveiligd en goed opgebouwd is. Zo weet je zeker dat je ook echt met de Engelen praat en zuivere berichten uit het Licht doorgeeft.

144.00

Vraag jij je af wie de Engelen zijn en hoe je contact met ze kan maken? Deze cursus helpt je om een eigen ontmoetingsplek voor jou en de Engelen te maken. De visualisaties helpen je om het contact met de Engelen te ervaren en ze in jouw dagelijkse leven uit te nodigen. Werken met Engelen geeft je veel plezier.

44.00

Angelo - Spiritual Courses Online © 2021

website made by Victoria Gryson