Engelen Sessie

Dit is meestal een consult van 30 minuten – of als er veel moet gebeuren 60 minuten. Afhankelijk van je situatie kunnen de engelen ervoor kiezen om je een reading of een healing te geven. Of een combinatie daarvan.

Een Reading
De engelen beantwoorden je levensvragen via channeling of Engelen Orakel kaarten. Ze zijn erg populair voor vragen over Relaties, of dit nu over romantiek, vriendschappen of familierelaties gaat. Andere populaire onderwerpen zijn vragen over het werk of de studie, het levensdoel, de spirituele groei en gezondheid. De engelen geven altijd op een liefdevolle manier antwoord en zullen de focus vooral richten op wat er mogelijk is, wat er bereikt kan worden. Ze geven altijd tips en adviezen die je helpen je leven mooier, gezonder en gelukkiger te maken.   

Een Healing
Annelies werkt met verschillende soorten engelen heling zoals Aquarius Angels Healing, Aquarius Heling Activaties, Intuïtieve Engelen heling, Integrated Energy Therapy. Al deze healingen hebben gemeen dat ze door de engelen gedaan worden. Annelies is alleen het doorgeefluik van de energie.
 

Een combinatie van reading en healing
Dit kan een Aquarius Akasha Reading & Healing zijn of een Karma – Toekomst sessie of een willekeurige combinatie van een Reading en Healing zoals de engelen aangeven dat het beste is.

Prijs:

30 minuten – € 77
60 minuten – € 144 

Tarot Reading

De tarot lezen is een manier om spirituele en praktische oplossingen te vinden voor levensvragen en de alledaagse situaties in je leven. Ik ben sinds 2000 dagelijks met de Tarot en Orakelkaarten bezig en geef professionele readingen sinds 2006.

De readingen zijn gericht op het vinden van opties en mogelijkheden voor je vragen.
De focus ligt op het verstrekken van duidelijke en praktische inzichten zodat het maken van keuzes gemakkelijker wordt.

Annelies houdt ervan de Tarot te lezen voor mensen die echt hun leven willen veranderen en die kunnen omgaan met openhartige informatie en recht door zee advies. Dan bereik je het meest.

Annelies werkt dagelijks met de Tarot en het is totaal geïntegreerd in haar dagelijkse leven. Het geeft haar energie om met deze bijzondere kaarten te werken en zo de verborgen schatten en adviezen in de readingen die ze geeft te vinden.

Annelies richt zich niet op drama en readingen waarin rampscenario’s aan bod komen. Dat is niet waar orakels in het algemeen en de Tarot specifiek voor bedoeld zijn. Ze zijn er om je inzicht te geven en je te helpen met adviezen die over de situaties en mensen gaan waar je mee te maken hebt.

Prijs:

30 minuten – € 77 
60 minuten – € 144 

Mentor Sessie

Wil je liever één op één werken aan je spirituele groei in plaats van in een workshop te zitten? Heb je liever spirituele informatie die precies bij jouw situatie en groeipad past?

Dan is de mentoring sessie echt iets voor jou. Tijdens een mentorsessie kun je elk onderwerp aankaarten op gebied van spiritualiteit, engelen en je spirituele groei. Zorg dat je je vragen op papier hebt staan zodat je ze ook allemaal stelt.

Annelies geeft meteen duidelijke adviezen en voorbeelden.  Als het nodig is zal tijdens deze mentoring sessie ook een engelen reading of een engelen healing gegeven worden.

Mentor sessies zorgen voor een versnelde spirituele groei, een verdieping van de innerlijke rust en een beter inzicht in wat men wil en hoe dat aan te pakken.

Prijs:

60 minuten – € 144
90 minuten – € 231
120 minuten – € 275

Engelen/Tarot Jaar Reading

Engelen/Tarot Jaar Reading

Tijdens een  Engelen/Tarot Jaar Reading kijken we samen naar het jaar dat voor je ligt. Dit is een mooie reading op momenten van verandering zoals een verjaardag, de jaarwisseling,  een nieuwe baan, een huwelijk en voor een geboorte. Je krijgt direct inzichten in het jaar dat komt en hoe je er het beste mee om kan gaan om jezelf een optimale kans te geven er een mooie tijd van te maken.

Engelenkaarten geven een spiritueel beeld van wat er komt en een advies om je best mogelijke jaar te creëren. De Tarot kaarten zijn heel praktisch met hun adviezen, en zo combineer je het spirituele en praktische in deze Jaar Reading

Met name de kersttijd nodigt je uit om naar binnen te keren en bij jezelf te rade te gaan hoe je jaar is geweest en wat er dit komende jaar in het verschiet ligt. Met het nieuwe jaar komen nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om weer het beste uit jezelf te halen.

Daarom is het hoog tijd om jezelf zo’n positieve ervaring als een Engelen/Tarot Jaar Reading te geven. Het is ook leuk als kado voor een ander natuurlijk.

Prijs:

60 minuten   – € 125
90 minuten   – € 175
120 minuten  – € 225

Consult aanvraag formulier

Welke consult had je graag geboekt?

Op welke dagen kan je, en is dat in de ochtend of middag?

Geef aan op welke manier

7 + 4 =

Angelo - Spiritual Courses Online © 2021

website made by Victoria Gryson