Aquarius Angels in de Akasha

Engelen | 2 reacties

Mijn leven met de engelen begon in de lente van 2000. Na mijn eerste indrukwekkende ontmoetingen met aartsengel Michael begon mijn tijd van meditatie en leren in het Licht. Dagelijks mediteerde ik in “mijn tuin”, een plek die me door de aartsengel was aangewezen. Deze plek had lage halfronde marmeren bankjes op een gravel ondergrond met heggen rondom de tuin. Langs de heg stonden bloemen en struiken in perkjes en in het midden van deze ovale tuin stond een fontein. Ik had toen nog geen idee dat dit het begin was van mijn werk met de Aquarius Angels in de Akasha.

Na een aantal weken dagelijks tijd doorgebracht te hebben in deze tuin, vroeg aartsengel Michael me om eens achter in de tuin te kijken. Op zijn verzoek liep ik om de fontein heen en dichter bij de heg gekomen zag ik dat de heggen voor elkaar langs liepen en dat er een pad tussendoor naar buiten leidde. Persoonlijk ben ik niet zo nieuwsgierig aangelegd dus ik bekeek het en dacht dat ik later wel eens verder op onderzoek uit zou gaan. Maar de aartsengel drong aan vroeg me de tuin te verlaten en aan de andere kant rond te kijken.

De tuin van de zielen

Buiten aangekomen bevond ik me op een gigantisch groot grasveld, waar kleine groepjes – in wit geklede – mensen, gidsen en engelen met elkaar zaten te praten. Ik wist intuïtief dat ze ervaringen uit menselijke levens deelden en ze nieuwe levens aan het plannen waren. Rechts zag ik een groot bos, achteraan een berg en links van me zag ik een groot marmeren pand met pilaren en bogen en een aantal dubbele houten deuren. Het pand was erg indrukwekkend omdat de pilaren, bogen en deuren met prachtige details bewerkt waren. Ook werd me direct duidelijk dat dit de Akasha was.

Op dat moment waren de deuren nog voor mij gesloten en ik hoorde aartsengel Michael tegen me zeggen dat de Akasha eerdaags voor mij zou openen.  Dat was inderdaad zo. Ik kon er binnen een paar maanden al naar binnen en mijn levensboek inkijken.
Later toen ik meer gestructureerd bezig was met mystieke studies, zijn lessen over de Akasha in diverse vormen voorbijgekomen.

Toch wel vreemd

Wat me opviel was dat er altijd gesproken werd over de Leraren, Meesters en Dierbaren, maar dat niemand het over de engelen had. Wanneer ik ernaar vroeg werd er gezegd: “ze zijn wel ergens aanwezig maar ik heb geen contact met ze”, of “de meeste Lichtwezens zoals de Leraren en Meesters laten zich niet echt zien, maar ze zijn er wel”. Ik vond het wel vreemd maar heb me er toen bij neergelegd.

Toen de Aquarius Angels naar voren kwamen en me vroegen met ze te werken, kon ik niet weten dat ze enkele jaren later bij me zouden komen met de mededeling dat de engelensferen binnen de Akasha door hen geopend zouden worden. Ze vroegen mij dat voor hen uit te dragen en ik ben daarmee aan het werk gegaan. Sinds die tijd veel met de Aquarius Angels in de Akasha gewerkt.

Wat is de Akasha?

Het woord Akasha komt uit het Sanskriet en betekent “Kosmos” of “Aether”. Hoewel de term Akasha vrij nieuw is in het Westen, is het begrip Aether heel oud en komt van de Griekse Filosofen. Akasha / Aether is een andere term voor energie, de universele substantie waaruit alles gemaakt is, en dat een manifestatie is van spirit. Het is het Vijfde Element waaruit de wereld van de Vier Elementen gemaakt is.

De Theosofen menen, en veel andere met hen, dat iedere gedachte en actie die er ooit is geweest bewaard wordt in de Akasha. Het veld dat altijd en overal volledig toegankelijk is noemen ze de Akasha Archieven of ook wel de Akasha Kronieken. Dit is een bewustzijnsniveau waarin de frequentie van elke ziel en zijn reis ligt opgeslagen.

Je kunt het zien als een grote bibliotheek waar voor iedere ziel een eigen levensboek in staat. Dat levensboek bevat alles wat gedacht, gezegd en gedaan is vanaf het eerste ontstaan vanuit de Bron. Het houdt dit bij door alle incarnaties heen, de tijd tussen levens, het heden en alle toekomstmogelijkheden. DIt zijn ook de huidige ontvouwende patronen van het universum. De Akasha is in essentie pure Liefde.

 

Meerdere bewustzijnsdimensies

Er zijn allerlei bewustzijnsdimensies zoals je normale bewustzijn, het onderbewuste, dromen, de diverse staten van ontspanning en een bewustzijnsniveau bekend als het Goddelijk Bewustzijn. Dit laatste zorgt er samen met een inwijding voor dat er met de Aquarius Angels® in de Akasha geheeld kan worden op een heel nieuw hoogfrequent niveau. Oude mystieke teksten bevestigen dat de engelen al sinds het begin der tijden werkzaam zijn in de Akasha en dat ze de bron zijn van elk individuele kronieken. Een energetisch boek met afzonderlijke archief aantekeningen. Daarom wordt het ook wel de Akasha Archieven genoemd.

Deze Lichtwezens kom je tegen in de Akasha

Wanneer je de Akasha Archieven opent zal je merken dat er een aantal wezens actief zijn in de Akasha.  Elk heeft zo zijn eigen taak. Zoals eerder al genoemd zijn er engelen actief in de Akasha om de individuele kronieken toe te voegen. Daarnaast zijn er de Heren van de Kronieken, de Leraren Meesters en Dierbaren, de Heren van Karma – die ik ook wel de Karmische Raad noem – en natuurlijk de Aquarius Angels. Vaak wordt er gezegd dat de Lichtwezens in de Akasha zich niet laat zien omdat men anders te ego-gericht aan het werk kan zijn en meer bezig is met wie ze ontmoeten dan met de aangeboden informatie. Dat zal voor veel mensen nu nog gelden, maar ook geven de Aquarius Angels aan dat de mensen spiritueel groeien en daarmee ook de Akasha transparanter wordt. Hierdoor zullen de Lichtwezens in de Akasha zich ook meer aan ons gaan tonen wanneer ze zien dat de Reader het ego buiten beschouwing kan laten.

De Heren van de Kronieken

Dit zijn Lichtwezens die de Kronieken onderhouden en de veiligheid en integriteit van de archieven bewaken. Zij zorgen ervoor dat alle informatie juist gerangschikt is. Zij bepalen wie er toegang heeft tot de Kronieken en welke informatie er beschikbaar wordt gesteld. Ze werken samen met de Heren van Karma. De Heren van de Kronieken werken op een universeel niveau. Zij geven bepaalde informatie vrij en informeren de Leraren, Meesters en Dierbaren hierover zodat zij met de Reader kunnen werken. Ze worden ook wel de Heren van de Akasha genoemd.

De Leraren, Meesters en Dierbaren

De Leraren

Ze kunnen een normaal menselijk leven hebben gehad, een aantal daarvan hebben een grote invloed gehad op de mensheid zoals Jezus of Moeder Theresa en het grootste deel heeft alleen maar in het Licht bestaan. Zij zijn erop gericht je bij bepaalde lessen te helpen, zodat je ze begrijpt en integreert in je leven.

Meesters

Dit zijn ook Lichtwezens en ze werken met zielen op individueel niveau. Je werkt als ziel al samen met hen sinds je bestaat. In het begin hebben jullie samen een ontwikkelingsplan voor je ziel gekozen en werken daar samen aan. Je begrijpt dat De Meesters altijd en alleen jouw Meesters zijn. Ze houden zich niet met anderen bezig.

Dierbaren

Dit zijn mensen die je in dit leven hebt gekend en die inmiddels overgegaan zijn in het Licht. Ze zijn wel betrokken bij de ontwikkeling van je ziel, maar niet persé emotioneel bij je betrokken. Het kunnen mensen zijn geweest die je heel goed gekend hebt, maar ook mensen die jou vanuit de verte in de gaten hebben gehouden. Over het algemeen blijven ze liever onbenoemd om te voorkomen dat de persoon waarvoor gelezen wordt afhankelijk wordt van hen als de eerder gekende persoon. Als ze denken dat het nuttig is voor het inzicht of de heling dan zullen ze zich zeker bekend maken. 

 

De Aquarius Angels

Dit zijn de Helende Engelen die onder leiding van en samen met Aartsengel Rafaël heling brengen bij mensen die afgestemd zijn op het Nieuwe Gouden Tijdperk. Zij zijn een speciale groep engelen die volledig gericht zijn op de Aquarius frequentie. Een trilling die ervoor zal zorgen dat de spirituele groei van de mensheid versnelt waardoor we samen een beter leven op Aarde creëren.

De Aquarius Angels zullen hun spirituele liefde delen tijdens de antwoorden die mensen ontvangen. Hun antwoorden komen op spiritueel en zielsniveau binnen, waardoor er direct al een vorm van heling plaats vindt. De aandachtspunten die in de handen aangeraakt worden tijdens een Aquarius Healing in de Akasha worden gevoed met de specifieke helende energie van de Aquarius Angels, waardoor deze van een grote kracht is. Dit maakt dat de healing vele malen sterker is geworden dan hoe deze normaal via de Akasha bij mensen binnenkomt.

De Heren van Karma

De Heren van Karma, ook wel de Karmische Raad genoemd, bestaat uit 7 verlichte wezens die lid zijn van het Grote Witte Broederschap. Deze Heren van Karma hebben aardse levens gehad en zoveel spirituele groei doorgemaakt en genoeg van hun eigen karma opgelost waardoor ze verlicht zijn geraakt. Zij zijn lid van de Karmische Afdeling binnen het Grote Witte Broederschap en werken met individuele zielen en zielengroepen via de Akasha.  Ze bepalen met elke ziel apart voordat deze incarneert welke karmische lessen het komend leven geleerd kunnen worden. Zij zijn ook de Raad die bepaalt of een ziel genoeg karma verwerkt heeft om van het Levenswiel van geboorte en overlijden verwijderd te worden.

Het is niet zo dat deze Karmische Raad bestaat om jou het leven zuur te maken. Ze zijn er om je te begeleiden en waar mogelijk karma samen met jou (ziel) op te lossen en je leven zo enorm te verbeteren. Zij kunnen veranderingen aanbrengen in de fundering van je leven: Jouw levenscontract. Via hen kun je bijvoorbeeld Karmische clausules uit je levenscontract halen en deze na de Aquarius Healing laten vervangen door een betere clausule. 

 

 

Wat kan je aankaarten in de Akasha?

De Akasha is beschikbaar voor alle levensvragen, karmische problemen die zowel persoonlijk als in de familielijn te vinden zijn. Het is mogelijk je levenscontract aan te passen en zo begrepen karma dat nu nog actief is te vervangen voor iets dat je helpt op jouw levenspad. Het vinden van inspiratie voor je werk, studie of creatieve uitingen. Maar ook droomuitleg, spirituele groei en het helpen bij het maken van keuzes. Ook kan je in de Akasha mediteren en zo je meditatiepraktijk verdiepen. Dit zijn maar een paar zaken die je in de Akasha kan doen… en natuurlijk het helen en transformeren van blokkades.  

 

 

Mijn ervaringen met de Akasha

Vanaf mijn eerste blik op dat imposante marmeren gebouw tot nu, is er veel voorgevallen. Ik heb via mijn Wicca studies de Akasha bezocht en er rond gekeken en gelezen in mijn boek. Daarna ben ik via diverse studies ook weer in de Akasha terecht gekomen en heb er veel geleerd, losgelaten en ook inspiratie opgedaan. Het bleven altijd ervaringen waarvan ik dacht dat het enkel kennis en geen ontmoetingen zouden zijn. Tot de Aquarius Angels er een nieuwe energie binnen brachten. Daarmee is er veel veranderd. Ik zie de Heren van de Kronieken en de Heren van Karma duidelijk en kan met de Dierbaren en Meesters net zo gemakkelijk praten als met personen in de fysieke wereld om me heen.

Wat mij het meest gebracht heeft is de toevoeging van de Aquarius energie tijdens de consulten voor mijzelf en anderen. De engelen creëren er zo’n liefdevolle, veilige omgeving dat iedereen zicht direct op hun gemak voelt. Ook zijn de helingen van een bijzonder niveau. De eerste sessies met klanten waren heftig, later heb ik de engelen gevraagd daar iets aan te doen, zodat het in zijn geheel een prettige ervaring blijft. Sinds die tijd is het werken met Aquarius Angels in de Akasha een serene en helende ervaring.

2 Reacties

 1. Jadranka

  Dank je wel Annelies. Er is nog zoveel dat ik wil leren. Heb gevraagd om tijd en ruimte zodat ik meer kan investeren in mezelf 🙏

  Antwoord
  • admin

   Dan komt het vast goed Jadranka

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *