Aquarius Angels

Engelen | 2 reacties

Tegenwoordig vergeten Mensen vaak dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn op een spirituele manier. Men vereenzelvigt zich met het lichaam en vergeet dat de ziel eigenlijk is wie je bent. Dat betekent ook dat we pas naar onszelf gaan kijken wanneer we ziek worden. We wachten zo lang met dingen totdat we fysiek echt problemen hebben en niet meer verder kunnen. Dan pas gaan we kijken naar wat er aan de hand is. Maar wat zeggen de Aquarius Angels over ziekte?

Wat de Aquarius Angels je willen vertellen

De Aquarius Angels willen daarover iets vertellen. Het is belangrijk je te realiseren dat je een ziel bent dat in een lichaam woont en dat ziekte anders in elkaar zit dan wij denken. Wat deze bijzondere engelen ons willen Laten weten is dat ziekte voortkomt uit ongemak van de ziel. En wanneer je dit leest kun je je afvragen wat de engelen daarmee bedoelen. Wanneer we als ziel een lichaam betreden en een leven beginnen dan hebben we al vooropgezette plannen. Die proberen we tijdens ons leven uit te voeren. Maar omdat we ons niet herinneren dat we als ziel een lichaam hebben en denken dat we een lichaam zijn met een ziel, weten we niet meer wat die plannen zijn.

Dat betekent dat we vaak andere dingen gaan doen dan oorspronkelijk gepland. We gaan leven en we worden door onze omgeving beïnvloed tijdens onze jeugd. Dan gaan we studeren, kiezen een vak en proberen daar succesvol in te zijn. Over het algemeen past dat totaal niet bij wat de oorspronkelijke planning was. We gaan dan dingen doen waar onze ziel niet voor gekozen heeft en dat genereert ongemak van de ziel.

Ongemak van de ziel

Ongemak van de ziel

Dit ongemak van de ziel wordt uitgedrukt in alle lagen van onze aura. Het begint In de spirituele laag en werkt zich langzaam door de aura lagen heen naar de fysieke laag. Wanneer het ongemak eenmaal in de fysieke laag is aangekomen gaan we merken dat we ergens pijn krijgen, dat we stress hebben. Over het algemeen wordt dat afgedaan als omgevingsfactoren. Maar feitelijk negeren we de berichten van onze ziel die aangeeft dat dingen niet goed gaan.

Als eerste ervaren we in onze bijnieren dat het stresshormoon gegenereerd wordt. En daarna begint zich dat uit te breiden naar de onderrug en de schouders die gevoelig worden. Daarna gaat het zich verplaatsen naar organen, de ledematen en door het lijf heen. En nog steeds doen we dan ons best om gewoon door te gaan met ons dagelijkse leven. We negeren de pijn en dat ongemak en we gaan gewoon verder met wat we altijd doen. Pas op het moment dat we fysiek niet verder kunnen gaan we naar een dokter.

Zoals je weet zijn dokters geschoold in traditionele geneeskunde en zij richten zich vooral op het fysieke gedeelte. Niet op een holistische benadering die zich richt op het herstellen van de gehele mens. Dit betekent dat we wel opgelapt worden maar de kans groot is dat we terugkomen in dezelfde problemen. Zo kan bijvoorbeeld een burn-out het teken zijn dat je niet langer leeft wat je zieledoel is. Gebruikelijk is dat je dan je rust neemt en wanneer je weer opgeknapt bent ga je terug naar je oude werk. Maar je bent dan binnen afzienbare tijd weer ziek thuis met dezelfde klachten.

authenticiteit

Authentiek zijn

Er is nog een andere reden waardoor de ziel ongemak uitdrukt en dat is wanneer je niet authentiek bent. We voelen ons vaak door de omgeving onder druk gezet om ons anders te gedragen dan dat we werkelijk zouden willen. We zeggen niet wat we echt denken en we doen wat we denken dat anderen van ons willen om er maar bij te passen. Dit is voor de ziel heel belastend want zij kan nu niet doen waarvoor ze geïncarneerd is. En dat brengt ongemak.

Wanneer je dus merkt dat je vaak ziek bent en last hebt van terugkerende klachten is het nodig om eens te kijken naar waar je mee bezig bent. De kans is groot dat je je werk doet, je dagelijkse handelingen maar dat je eigenlijk liever iets anders zou doen. Wat is dan de reden dat je dit niet doet? Meestal is dit geld of de angst dat anderen afkeuren waar je mee bezig bent. Het komt ook door het gevoel dat je verantwoordelijk bent voor de mensen om je heen dat je niet doet wat je zou willen.

Daarnaast is Karma nog een reden die ervoor zorgt dat je ongemak van de ziel hebt. Karma is een  ervaring uit een ander leven dat je nog niet hebt opgelost en je dit leven weer tegenkomt. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld fobieën en problemen hebt die niet reageren op reguliere methodes van heling. Al deze zaken genereren ongemak en klachten die moeilijk te helen zijn.

het nieuwe gouden tijdperk met de Aquarius ANgels

Het Aquariustijdperk

De Aquarius Angels werken met de energie van het nieuwe tijdperk – het Aquariustijdperk – zij zien helling in een ander licht dan wij gewend zijn. Omdat elke aandoening voortkomt uit ongemak van de ziel zeggen zij ook dat heling vanuit de ziel geregeld moet worden. Iedere keer wanneer wij denken dat er iets niet klopt geven we toe aan het gevoel van niet verbonden te zijn met de Bron. De Bron is waar alles perfect in overvloed, wijsheid en volledige gezondheid aanwezig is.  De manier waarop de Aquarius Angels dan ook werken aan iemand tijdens een heling is niet door te kijken naar naar de ziekte. Maar door het hele lichaam, de chakra’s en de geest de wetenschap te herstellen zoals deze In de bron bedoeld was. Dit doen ze met trillingsverhogingen en het verwijderen van de illusie dat we afgezonderd zijn van de Bron.

Tijdens een Aquarius Angels Healing wordt er Samen met de engelen gewerkt op de diverse aandachtspunten die elk een aspect van je leven vertegenwoordigen. Door elk van deze aandachtspunten weer terug te brengen – in de frequentie zoals die In de Bron bedoeld was – ontstaat heling. Deze healing begint In de spirituele laag van de aura en in de chakra’s. Samen zorgen zij ervoor dat de verbinding met de Bron weer optimaal ervaren wordt. Daardoor krijgt het lichaam ook de kans om volledig te herstellen.

Het interessante hieraan is dat elke sessie die gegeven wordt feitelijk hetzelfde is, maar verschillende uitkomsten heeft. De klachten die meegebracht worden zijn namelijk steeds verschillend, maar uiteindelijk is er maar één aandoening en dat is ongemak van de ziel. Daarvoor is er maar één soort sessie nodig. Healing In de spirituele laag gaat heel snel maar het moet dan nog door de lagen van de aura heen naar het fysieke lichaam. Vanuit spiritueel, karma, mentaal, emotioneel naar fysiek hebben de lagen een steeds tragere trilling.

Door de lagen van de aura helen

Spirituele nazorg

Dit betekent dat heling soms enkele weken op zich laat wachten en daarvoor hebben de Aquarius Angels een energetische oplossing gegeven In de vorm van spirituele nazorg. In de eerste jaren van het werken met de Aquarius Angels Healing werd de Lastral meegegeven in een flesje en moest men druppels innemen. Tegenwoordig is deze spirituele nazorg in de sessie verwerkt en wordt in het lichaam meegedragen. Het voordeel hiervan is dat men niet vergeet het in te nemen en het doorwerkt zolang dat nodig is. Daarmee wordt ook een optimaal resultaat gehaald.

De taak van de heler is simpelweg het contact maken met de engelen, openstaan als kanaal, de juiste volgorde af te handelen en vooral zelf onpartijdig te blijven. Wat wordt daar nou mee bedoeld? Soms komen mensen bij je met klachten die je raken omdat je er zelf ook mee te maken hebt. Of Mensen komen en hun verhaal is zo aangrijpend dat je heel graag een resultaat wilt bereiken. Maar daardoor verlaag je je trilling en dan ben je als heler niet langer effectief.

Het is juist belangrijk om als heler neutraal te blijven en vooral in die hoge frequentie. Aan het begin van elke sessie wordt er ook een doel gesteld voor de heling. Eerder werd daarover gepraat en keuzes werden daar keuzes in gemaakt. Maar al gauw bleek dat de therapeuten in hun enthousiasme om te helpen de intentie veranderden. Het resultaat was dat de helling beperkt werd. Tegenwoordig wordt aan het begin van de sessie altijd maar één doel gezet en dat is: “We helen de bron van de klacht”. Hierdoor blijven we buiten de emoties en de mentale projecties en gaan we neutraal een healing in.

Aquarius Angels Healing

Aquarius Angels Healing

Het werken met de Aquarius Angels en hun healing systeem is snel en effectief. Zelfs zo simpel dat sommige mensen daar nog aan moeten wennen, maar de resultaten spreken voor zich. We zijn als mensheid in een tijdperk waarin we de energie van het Vissentijdperk achter ons laten en niet langer alles hoeven te doorleven om als ziel – en mens – te kunnen groeien. Wanneer we het op een van de hogere lagen begrijpen en daarnaar leven dan zijn de resultaten er veel vlugger.

Na de inwijding leer je onder andere een Aquarius-link te maken. Hiermee upgrade je je aura voor een aantal uren naar een gouden frequentie zoals deze in het nieuwe Gouden Tijdperk voor iedereen zal zijn. We moeten daar echter nog een aantal jaren op wachten. Door in deze tijdelijk verhoogd frequentie aura te werken en leven groei je spiritueel sneller en help je anderen beter met Aquarius Angels energie.

Simpelweg de bereidheid om een heling en de daarvoor benodigde inzichten te accepteren, is wat de methode van de toekomst is. Betekent dit dat we aan alles kunnen ontsnappen dat we niet leuk vinden? Nee, dat zou te gemakkelijk zijn. Het betekent dat we helen door de verantwoordelijkheid voor ons leven te nemen en bereid zijn anders naar het leven en onszelf te kijken. De Aquarius Angels helpen ons daarbij met hun energie en werk zodat we als mens ook in het nieuwe Gouden Tijdperk leven. Zowel spiritueel als fysiek. Wanneer upgrade jij?

De Aquarius Angels Healing cursussen zijn 2 dagen en worden in Capelle aan den IJssel gegeven door Annelies. Meer meer informatie vind je op de Engelencursus website, waar de live cursussen van Annelies staan.

 

2 Reacties

 1. Sigrid

  Hallo Annelies,
  Ik las net je nieuwsbrief en voel me heel blij met de informatie die je door geeft.
  Dankbaar ook dat er zoveel hulp voor ons beschikbaar is.
  Die reminder kon ik gebruiken.
  Dat is de opsteker van deze dag.
  Dank je wel!

  Antwoord
  • admin

   Heel graag gedaan Sigrid

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *