Heling Activaties

Engelen | 2 reacties

Het proces duurde meer dan een jaar en was zoals gebruikelijk vaag en onduidelijk tot dat ene speciale moment waarop alles bij elkaar komt. Dat was het moment waarop ik ineens wist wat ik moest doen. De Aquarius Angels hadden me genoeg informatie gegeven om het werk af te maken. Dit zou later de cursus Aquarius Heling Activaties worden en dit is een nieuw helingsysteem dat er vooral op gericht is om doeltreffend en gemakkelijk in gebruik te zijn. Hieronder leg ik je precies uit hoe de activatie sets opgebouwd zijn en werken.

Aquarius Angels

Het proces

Misschien vraag je je wel af hoe dat voor mij is om met de engelen te werken en dingen als cursussen te schrijven en boeken en kaartensets te maken. Meestal komen de Aartsengelen en de Aquarius Angels bij me met een hint, een vaag idee dat ergens naartoe kan gaan. Ik krijg dan beelden, woorden en indrukken die me laten weten dat er bijvoorbeeld een nieuw Helingsysteem aankomt. Deze indrukken noteer ik in eerste instantie en laat het rusten. Vaak gaan er dan een paar weken of maanden voorbij tot er meer indrukken komen die aansluiten op wat ik eerder al had ontvangen.

Ook die noteer ik weer en net als eerder laat ik het rusten of als er al genoeg informatie is ga ik er met de engelen voor zitten en vraag ze om meer uitleg. Dit zijn over het algemeen sessies van 5 à 10 minuten en daarna stopt de stroom met informatie weer. Vaak is het wel genoeg om mij heel enthousiast te maken over de informatie die Ik heb gekregen heb en wat het zal worden, maar niet genoeg om het af te kunnen maken. Zo heb ik dan ook een schaaltje waar ik op post-it notes in steekwoorden zulke projecten heb staan. Telkens wanneer ik even tijd over heb, pak een van die post-it notes en vraag de Engelen of ze hier iets aan toe willen voegen. Door de jaren heen heb ik geleerd om geduldig te zijn en te vertrouwen op dat moment waar het bij elkaar komt.

Engelen channeling

Alles valt op zijn plek

Dat wachten op dat moment dat het bij elkaar komt is vaak moeilijk en maakt me ongeduldig. Ik heb het gevoel dat ik op iets loop te broeden en dat ik meer zou moeten doen maar in feite kan dat niet. Het beste is gewoon om het te laten rusten tot de informatie zich zo ver vormt dat het duidelijk wordt. Tegelijkertijd is dat iets wat je kan toeschrijven aan het manifestatie proces. Dat werkt met energie die langzamerhand ontstaat tot iets dat heel duidelijk wordt en dan niet meer te stoppen is. Zo is het ook met het maken van cursussen. Gelukkig heb ik door de jaren heen geleerd om daarop te vertrouwen die rust te bewaren en er vanuit te gaan dat alles op het juiste moment goed komt met goddelijke timing.

En dan is ineens dat moment daar… al die stukjes en beetjes die ik eerder zag en waarvan ik niet wist wat ik ermee moest vallen als een prachtige puzzel in elkaar en laten me zien wat het eindresultaat moet zijn. Dan is het aan mij om dat af te maken en dingen uit te werken. Ik laat mensen voor een consult komen om het te ervaren. Dan ga ik een cursus maken en mensen laten weten dat ze kunnen komen om het te leren via een nieuwsbrief en de website. Al met al geeft dat na al die tijd van sudderen en broeien op de gedeeltelijke informatie ineens het gevoel dat je In de stroming bent geraakt. Alles gaat ineens soepel en komt bij elkaar. Het is een prachtig moment.

Aquarius Heling Activaties puzzle

Het Aquarius Heling Activaties systeem

Zo is het ook gegaan met de Aquarius Heling Activaties, het begon al in 2021 met een aantal indrukken, het gevoel dat ik aantekeningen moest maken maar vooral ook dat ik iets moest tekenen. Het was alleen nog niet duidelijk wat ik moest tekenen daar werd ik wel weer onrustig van natuurlijk. Tegelijkertijd begonnen de woorden door mijn hoofd te gaan, het concept voor de Aquarius Heling Activaties begon vorm aan te nemen. Zoals hierboven beschreven maakte ik aantekeningen en tekende tot ineens alles bij elkaar kwam.

Ik zag hoe de Heling Activaties eruit moesten zien ik zag dat het gelaagde symbolen zijn. Een basis energieconstructie die uit 7 lagen bestaat en daarbinnen 5 tot 12 engelensymbolen. Ook zag ik hoe ze met elkaar werken. Want Aquarius Heling Activaties komen in paren van twee. Het eerste is een Bewustwordings Activatie In de tweede is een Heling Activatie. Samen zorgen ze ervoor dat het lichaamssysteem zich kan herstellen.

Aquarius Heling Activaties lesmateriaal

Hoe het werkt

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water, dat weet je vast wel en misschien heb je ook wel gehoord van Masaru Emoto. Deze wetenschapper toonde aan dat je water kan programmeren door woorden en gedachten naar een plant te sturen. Woorden als liefde en harmonieuze muziek maken heel andere patronen dan scheldwoorden en negatieve gedachten. Woorden en gedachten zijn een vorm van energie. Emoto toonde dit aan door water bloot te stellen aan positieve of negatieve indrukken en dan in te vriezen. Het water dat aan de positieve woorden was blootgesteld toonde in bevroren vorm prachtige kristallen vormen. Het water dat negatief was behandeld toonde in bevroren staat misvormde kristallen.

Waarschijnlijk heb je wel gehoord dat kristallen zoals bergkristal en rozenkwarts geprogrammeerd kunnen worden met energie, die dan later weer gebruikt wordt. Iedereen die met kristallen werkt weet dat je ze eerst schoonmaakt en dan oplaadt met je intentie.

De Aquarius Heling Activaties werken in principe hetzelfde. De Bewustwording Activatie schoont vanuit onze lichtlichamen de energie op tot in het fysieke lichaam De Heling Activatie maakt door de Aquarius Angels energie als het ware vloeibaar kristal van het water in ons lichaam. Dit kristallijne water wordt ook direct geprogrammeerd met de intentie van heling voor het lichaamssysteem waar het probleem is. Bijvoorbeeld voor mensen met luchtwegklachten is dat het ademhalingssysteem.

Place2BYou in Capelle aan den IJssel, de nieuwe lesruimte

Zo gemakkelijk is het

Ik hoor vaak van mensen dat ze denken dat ze niet kunnen werken met de Engelen omdat je daar speciaal voor moet zijn. Dat is helemaal niet zo. Of ze denken dat ze niet kunnen helen omdat ze daarvoor veel spiritueler moeten zijn. Maar dat is met de Aquarius Heling Activaties niet aan de orde. Het is zo opgebouwd dat echt Iedereen het kan doen want dat is het doel van de Aquarius Angels. Ze willen graag dat dit helingsysteem heel toegankelijk is.

 

Leer het ook

Na de pandemie heb ik inmiddels weer een mooie ruimte gevonden om Aquarius cursussen in te geven. De Aquarius Heling Activaties cursus is 1 dag waarin je alles leert en direct ook oefent, zodat je voor jezelf, anderen en dieren deze helingen kan geven. Zowel in persoon als op afstand. Zover zijn de resultaten heel bijzonder en ik hoor van studenten ook goede feedback.

Deze cursus is op dit moment alleen live te volgen in Capelle aan den IJssel. Meer informatie over de cursus en aanmelden kan via de Engelencursus pagina.

 

Naar de Aquarius Heling Activaties cursus informatie

 

2 Reacties

 1. Willie Vogelzang

  Hallo Annelies,

  De blog die ik gelezen heb geweldig. Aquarium Angels.
  Het is zo jammer dat je niet in Limburg een locatie hebt.
  Dat is mijn hoop, dat er nog een tijd komt dat je een locatie in het Zuiden hebt om cursus te komen volgen.
  gr Willie.

  Antwoord
  • admin

   Hallo Willie,

   Ik ben best bereid naar Limburg te komen om een cursus te geven, maar dan is de vraag waar? Wat zijn de kosten en heb je genoeg geïnteresseerden om het voor mij betaalbaar te maken, want om ‘s morgens op tijd alles klaar te hebben moet ik al een dag eerder komen en dus ook overnachten.

   Kijk eens rond of je mogelijkheden ziet om dit te verwezenlijken en neem contact met me op 🙂

   Groetjes,
   Annelies

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *